MyAsiaChannel - overzicht voordelig reizen in AziŽ

HOME
LOW COST AIRLINES PER LAND
GOEDKOPE VLIEGTICKETS AZIE
NIEUWS
MODERNE REISTIPS PER LAND
NL | EN

China
Hong Kong
IndonesiŽ
MaleisiŽ
Thailand
Zuid-Korea


SnelheidscontrolesModerne reistips voor reizigers naar Zuid-Korea

De Koreaanse taal bestaat uit karakters (Han-Geul), dus voor ons uit het Westen onleesbaar. Maar tegenwoordig zijn er handige oplossingen binnen handbereik om op de plaats van bestemming te komen. Maar ook om makkelijker te praten met de lokale plaatselijke bevolking, of om eenvoudig duidelijk te maken wat je wil bestellen in het restaurant zonder je handen en voeten te gebruiken.
Niet te vergeten om het internet te raadplegen om je reis naar Korea te plannen. Welke bezienswaardigheden willen wij zien? Waar kan je trein kaartjes kopen? Ga je voor iedere metro-rit met coins betalen of koop je een T-money kaart (oplaadkaart, te gebruiken voor al het openbaar vervoer)? Welk hotels of hostels zijn er in de buurt? Tot hoe laat zijn de winkels open?
MyAsiaChannel heeft de beste links naar deze informatie voor jou verzameld. Dus je kan snel en gemakkelijk de benodigde informatie vinden om bij wijze van spreken al morgen te vertrekken naar Zuid-Korea (bijvoorbeeld naar Incheon international airport in Seoul, of naar Busan Gimhae Internation airport in het zuiden van Zuid-Korea)!Maak een keuze:
Voorbereiding / Sightseeing
Handige websites met informatie over Zuid-Korea
GPS navigatie Zuid-Korea
Kom in een keer waar je precies moet zijn

Woordenboek op je
mobiel/smartphone

Maak contact met locals en zeg wat je precies wilt overbrengen!


HOME | LOW COST AIRLINES PER LAND | GOEDKOPE VLIEGTICKETS AZIE | NIEUWS | FORUM
DISCLAIMER | NIEUWSBRIEF | CONTACT
(C) COPYRIGHT MyAsiaChannel 2007-2009