MyAsiaChannel - overzicht voordelig reizen in heel AziŽ

HOME
LOW COST AIRLINES PER LAND
GOEDKOPE VLIEGTICKETS AZIE
NIEUWS
MODERNE REISTIPS PER LAND
NL | EN

Nieuws over voordelig reizen en vliegen in AziŽ
Toeristen gestrand in Bangkok
Adam air mag voorlopig niet...
Zeker 66 doden in Thailand...
IndonesiŽ wil verbod op oud..
Air Asia gaat op Europa vliegen


Vlieg aanbiedingen in AziŽ van low cost airlines
Shanghai voor EUR 432
Bangkok, Hong Kong, Jakarta..
Australie, Jakarta en Kuala Lu..
Spotgoedkoop naar Bali vanu..
SQ: Jakarta EUR 460, Singa..
Nieuwe route Jakarta-Bangk..
Meer aanbiedingen

Welkom op de website met alle lowcost vliegtuigmaatschappijen in AziŽ. Inclusief alle aanbiedingen en het laatste nieuws. Ben je op zoek naar de Easyjets en Ryanairs van Azie? Je vindt ze hier!

Compleet
Zowel de grote luchtvaartmaatschappijen zoals Air Asia en Jetstar, maar ook de minder bekende zoals One-Two-Go en Hansung vind je op deze website. Volledig en objectief.

Makkelijk
Per Aziatisch land vind je de binnenlandse vluchten (domestic flights) en vluchten naar het buitenland (international flights). Dus snel zoeken en vinden!

Voor iedereen
Jouw informatiebron voor goedkoop vliegen, rondreizen, backpakken in AziŽ. Ongeacht je budget! Over geld gesproken, bij de meeste low cost airlines kan je online betalen met je creditcard. Prijzen staan vaak in de lokale munt (bijv. de Malaysian Ringit of Indonesische Rupia), maar in enkele gevallen ook in dollars (USD) of Euro's (EUR).

En nog meer!
Ook lees je over de veiligheid van deze prijsstunters, het laatste nieuws, interessante aanbiedingen en slimme reistips. Op het forum kan je al je vragen stellen, een reisgenoot zoeken, ervaringen delen en veel meer!
Binnenkort bieden wij ook hulp bij het plannen van je reis door ook de vluchttijden en reisduur van de vlucht te vermelden.

Zoek budget airlines in de volgende Aziatische landen
kaart van azie

  Cambodja MaleisiŽ
  China Singapore
  Filippijnen Sri lanka
  Hong Kong Taiwan
  India Thailand
  IndonesiŽ ViŽtnam
  Japan Zuid-Korea
  Laos
Belangrijke tip
Vaak kan je geld besparen door in AziŽ zoveel mogelijk met de lokale lowcost vliegtuigmaatschappijen te reizen.
Ticket naar Azie?
Tot slot vind je aanbiedingen van vliegtuigmaatschappijen om vanuit jouw plaats naar AziŽ te reizen (zoals KLM, Cathay Pacific en Singapore Airlines).
Eerst oriŽnteren?
Nog geen reis naar Azie geboekt? Wat kost een ticket? Zijn er nog plaatsen vrij? Waar kan ik vliegtickets boeken of bestellen?
Op MyAsiaChannel staan de vliegtuigmaatschappijen genoemd. Klik door naar hun website voor prijsinformatie, beschikbaarheid van de stoelen en om te boeken.

Je kunt eventueel ook via een search engine zoeken naar reisbureaus waar je een ticket kan boeken. Zoek bijvoorbeeld via Google:
Google
MyAsiaChannel is geheel onafhankelijk. Zij heeft geen enkele relatie met luchtvaartmaatschappijen en/of reisorganisaties. Deze website heeft tot doel een compleet overzicht te bieden van low cost airlines in AziŽ.

HOME | LOW COST AIRLINES PER LAND | GOEDKOPE VLIEGTICKETS AZIE | NIEUWS | FORUM
DISCLAIMER | NIEUWSBRIEF | CONTACT
(C) COPYRIGHT MyAsiaChannel 2007-2011